Rehab

Stötsvågsbehandling del 3

Att tro på behandlingen är a och o. Tidigare har jag inte trott på stötvågsbehandling som metod. Jag har hört så olika om resultatet.

Men så idag hände något. Jag hade bokat tid hos Karin eftersom Tobias var upptagen idag. Och det kändes bra direkt! Inte för att Tobias inte var bra men Karin gav mig ett annat lugn och en annan tro på behandlingen. Jag känner förtroende för henne och hon tror på sin behandlingform. Hon vill verkligen att jag ska bli bra och det märks att hon gillar sitt jobb.

Idag körde vi med högre styrka – 2.0 istället för 1.0. Det gjorde inte lika ont som sist fastän vi ökade ganska mycket. Benhinnorna blev genomkörda liksom vadmusklerna. Jag har väldigt stela vadmuskler vilket kan vara en orsak till problemet.

Jag ska tillbaka om en vecka och jag ser faktiskt fram emot det. Jag ska testspringa två gånger den här veckan och se hur det känns. Jag gjorde ju inte det förra veckan.


Naprapat Karin Pantzar 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.