Rehab

Hemmagjord foamroller

Ta en sprayflaska, en raklöddersflaska, en vattenflaska eller något liknande som är hårt och rulla in i en handduk! Kostar inte en spänn! Det går även bra att köra utan handduk, då blir den hårdare för er som inte har så ont.

Jag gjorde många massageövningar på den här igår. Jag hittade några på youtube och i en bok jag just nu läser. I den finns många tips på styrkeövningar, massage och stretch som ska läka benhinnebesvär. Jag utförde också styrka för fötter och smalben samt olika balansövningar och styrka för höfterna och bålen.

Min naprapat säger att jag ska springa två gånger den här veckan. Hittills har jag sprungit en gång. Benhinnorna stramade. Jag vågar inte springa en gång till då jag fortfarande upplever smärta när jag masserar benhinnorna. Min magkänsla säger att jag inte bör springa förrän den smärtan är borta.

Jag längtar verkligen efter löpningen! Att få springa långt, snabbt. Att få utvecklas. Löpningen fattas mig. Det är nästan så att jag överväger ett boka in mig på G-trainern igen. Springa inomhus som är så jäkla tråkigt! Men bättre än inget.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.