Löpning, Styrketräning

Styrka, intervaller och tåhävningar

Östgötadagarna, regnbågsparaden och Linköpings swimrun offrades mot träning på Friskis med Fredrik. Regnet har vräkt ner i stort sett hela dagen så vi var inte sugna på att spendera dagen utomhus.

På gymmet körde jag rörlighet för bröst, militärpress, sittande rodd, latsdrag och triceps pushdowns. Det tog ungefär en halvtimme och efter det hoppade jag upp på löpbandet i mina nya Adidas adizero adios boost 2.

DSC_6435

Sprang 4 st 500 m-intervaller med ca 2 min joggvila mellan. Intervaller är stort sett det enda jag pallar med på löpband utan att det blir tråkigt. Däremot tror jag att femhundringar var i längsta laget, ska nog köra tvåhundringar nästa gång och då kanske 10 st så det händer lite mer :)

Avslutade med tåhävningar på step up-bräda, 3×20 st. Fy helvete så det sved i vaderna! Jag som aldrig haft någon definition på mina vadmuskler börjar ana en liten liten kant där :)

DSC04291

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frida A 6 september, 2015 at 05:50

    Yeah!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.