Cykel

Sugen på landsväg, jovisst!

För några år sedan hade jag min mest intensiva träningsperiod på min landsvägscykel. Den innefattade bland annat en Tjejvättern och för mig som egentligen inte är uthållig till naturen blev det till slut för mycket. En solig dag gav mig ut på min fjärde cykelrunda i rad och jag kom bara 5 kilometer innan kroppen sa ifrån. Jag orkade inte fortsätta.

Sedan dess har jag inte cyklat landsväg alls i princip, och det jag cyklat på asfalt har varit på min mountainbike. Nu har suget kommit tillbaka och jag surfar runt bland cykeltillverkarnas hemsidor och kollar 2019 års cykelmodeller. Inte för att jag behöver en ny hoj egentligen, utan mest för skojs skull. Min dröm är att upptäcka nya platser på jorden på cykel.

Cykeln på bilden är en Scott Contessa Addict 35 och jag äskar hur clean den är och accentfärgen! ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.