Livet

Man-cold från helvetet

Natten till i torsdags blev jag sjuk, som in i helvete. Ashög feber och så förkyld att jag knappt kunde prata. Jag missar pysseljuntan ikväll och jag kanske missar skivmässan imorrn. Har betat av alla avsnitt av Brottsjournalen på TV4play och alla nya avsnitt av Making a murderer på Netflix.

Det jag saknar mest nu är gymmet. Att inte kunna dra o träna.. det som jag inte alls prioriterat den senaste tiden utan mest sprungit o sånt. När jag blir frisk är gymmet den första instans jag besöker! Aaaiight!

Bilden har ingenting med inlägget att göra, bara från en mysig promenad i Slaka/Lambo för ett par veckor sen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 31 oktober, 2018 at 11:55

    Krya! Hoppas du mår bättre nu. :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.