Träning

Summering av veckans träning

Måndag: Vila
Tisdag: Löpning
Onsdag: Vila
Torsdag: Styrketräning, löpning och rehab
Fredag: Inlines
Lördag: Löpning, styrketräning
Söndag: Löpning

Jag är så otroligt glad över att kunna springa fyra pass på en vecka. Normalt sett hade det här resulterat i fruktansvärt smärtande benhinnor. Nu ömmar det lite grann när jag trycker men känner gudskelov ingenting medan jag springer.

Jag vet inte hur kroppen reagerar på ökad distans, men jag ökar med 0,5-1 km per vecka. Jag började på 1 km och veckans pass har legat på 3,3 km. Nu siktar jag mot 4 km och hoppas att kroppen inte protesterar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jennie 12 juni, 2012 at 08:55

    Härligt! :D Sakta men säkert! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.