Cykel, Tankar

Svenska Cycling Plus

Jag köpte Svenska Cycling Plus härom veckan eftersom det verkade vara en bra tidning. Dessutom är den helt ny så det verkade ju spännande. Tyvärr tilltalade inte riktigt tidningen mig. Jag tyckte den var alldeles för tjock och spretig, precis som att man försökt trycka in allt i ett enda nummer. Jag orkade iallafall inte hålla intresset uppe artikel efter artikel efter artikel. Bilderna i tidningen tilltalade mig inte heller, de var för tråkiga, tama och tillrättalagda.

I tidningen finns en artikel om hur männen får med ”sina kvinnor” ut på en cykeltur. Jessica Clarén har skrivit ett blogginlägg om artikeln här. Längst ner på en sida finns exempel på dialoger och hur man som man tacklar olika saker som kvinnan säger, t.ex. ”Ser min rumpa fet ut i de här cykelbyxorna?” Alltså! Vem fan säger så? Det är ju bara fånigt och stört på samma gång. Samtidigt menar man på att man ska locka med sig henne genom shopping och fikor, haha!

Hemma hos oss är det nästan alltid jag som får dra med Fredrik ut och cykla. Det är mest jag som nördar ner mig i cykelbloggar och kollar på filmer på YouTube. Inte för att förminska Fredriks intresse för han är grym på allt han gör, men för att visa att det finns tjejer som skiter i om röven ser fet ut i ett par cykelbrallor och bara vill ut och köra!

Tackar vet jag tidningar som Cykeltidningen Kadens och Pedal!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.