Träning

Svid i låren & Paulúns kokosvatten

70 minuter tung styrketräning efter jobbet. Fokuset låg på ben. Min nya favoritmaskin är benpress, den ger härligt svid i låren! Jag hade ingen struktur över passet, jag tränade det jag ville för att få en ordentlig genomkörare!

Rodd (maskin) 4×12
Rodd 3×10
Benpress (maskin) 3×10
Benpress 4×10
Benspark 4×10
Höftabduktion 3×12
”Pressa bakåt med ena foten-maskinen” 3×10
”Sparka bakåt med ena foten med höga knän-maskinen” 3×10
Kettlebellswings 20 st
Triceps pushdowns 3×8
Crunches i maskin 3×8

Och så lite crunches på boll, benlyft åt sidan, bicepscurls..

Annars funderar jag en del på varför jag lätt ledsnar på just styrketräning. Det är ingen typ av träning som jag prioriterar och jag springer eller cyklar mycket hellre än att pallra mig till gymmet (men efteråt känner jag mig alltid så grymt nöjd!). Jag tror det handlar om resultat. Inom löpningen kan man utvecklas ganska snabbt och likaså med mountainbike eftersom man både blir starkare, snabbare och duktigare på tekniska bitar.

Vad gäller styrketräning tar det mer tid och tålamod och det här med tålamod är ingenting jag har i överflöd tyvärr. Det är helt klart en träningsform jag vill ägna mer tid åt hur som helst.

Ps. Bemöda er inte med att köpa Paulúns kokosvatten, det smakar vidrigt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.