Träning

Knäböj gör mig glad!

Tack för er pepp! Jag ska inte sticka under stol med att det är lite pressande att ha en blogg som till stor del handlar om löpning när man själv känner att man inte vill eller kan springa. Att få veta att ni stöttar mig ändå betyder massor. Jag gjorde som ni sa, jag tränade något jag tycker är kul istället för ett måste.

Jag gick bort till Frisk sport & fitness innan lunchen och körde knäböj så det stod härliga till! Jag började med tre set triceps-pushdowns i CC och tre set sittande rodd innan jag gick bort till knäböjburen. Där körde jag ett uppvärmningsset och fyra set efter det. Totalt 50 repetitioner. Svetten rann och jag ville ge baksida lår en omgång och satte mig i lårcurlsmaskinen och körde tre set. Sen rehab för höfterna (höftlyft och musslan). I omklädningsrummet hade jag svårt att böja mig ner och ta av mig skorna och att gå nedförs i trappor ska vi inte tala om, benen skakar!

Duschade lite snabbt och lunchade sedan med Fredrik. Mötte upp Fritjof och tog en solig promenad bort till postcentralen där jag hämtade dagens post.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.