Cykel, Mountainbike

Tankar om ML12H

Jag har en väggkalender här hemma som visar hela året på en enda stor sida. Den är väldigt praktisk för jag får en bra överblick över viktiga händelser under året och vilka helger jag har fria.

I kalendern har jag skrivit in skojsiga mtb-lopp som jag gärna vill delta i eller bara hålla koll på när de går. Egentligen är jag inte så mycket för tävlingsgrejen på mtb (inte för att jag skulle ha en chans i h-vete iallafall) för jag tycker det är mentalt jobbigt när folk drar ifrån mig på cykeln. Skulle jag vara med i ett lopp skulle det vara för upplevelsens skull, men ibland är det svårt att koppla bort det där andra. Som när jag ställde upp i en etapp av nån cup med Mera Lera mtb för ett par vintrar sedan. Det var så jävla halt och blött och jag slirade höger och vänster och precis alla cyklade ifrån mig direkt. Jag blev så less att jag bröt och cyklade landsväg istället.

logga

Hur som helst så har jag fått stryka alla mtb-lopp jag skulle kunna tänka mig att köra eftersom jag är bröllopsfotograf och har min högsäsong maj-augusti. MEN! En helg har jag fri! Den 22 augusti, och det är samma dag som Mera Leras 12 timmars går i Vidingsjö. Alltså ett mtb-jippo där man själv eller i lag cyklar ett varv i skogen på ca 7 km så många gånger man kan/vill. Cyklister från klubbar från hela Sverige är med och kör och flest varv vinner.

Tanken är att jag och Fredrik ska köra, men vi håller på att ragga folk för att kunna skapa ett 6-mannalag. Det här vill vi göra för att ha skoj, att känna gemenskapen. Och när flera är ute i spåret och rör sig på olika tider blir det en annan gemenskap än man mot man. Börjar bli dags att anmäla sig! Chop chop!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.