Livet

Tankar om tillvaron

Ni vet kanske hur det är. Hur man känner sig när man börjar ett nytt jobb. Hur vilsen man känner sig. Kanske har man intelligensen att klara ett visst jobb men inte erfarenheten?

Jag har lätt blandat ihop dessa två och känt mig lite korkad som inte förstår hur vissa saker fungerar när det egentligen bara handlat om bristen på erfarenhet. Så när jag har känt mig dum som inte förstått har Fredrik alltid tröstat mig och säger just de här sakerna som jag säger nu. Jag har tur som har honom. Han stöttar mig i allt.


Jo, jag har en dinosauriepenna bakom örat..

Jag har jobbat här i exakt fem månader om en vecka. Om en månad kommer jag ha utvecklingssamtal och då får jag reda på om jag får en fast anställning här eller inte. Jag kan inte se någon anledning till varför jag inte skulle få det, men ingenting är 100% säkert här i världen. Alla som jobbar här är väldigt trevliga och det är en superbra arbetsplats jag hamnat på. Från dag ett har jag blivit väl omhändertagen. Jag fick en hel dags intruduktion, en egen mobiltelefon med abonnemang, ett eget kontor, gymkort, intressanta lunchdiskussioner m.m. Och i början av december åker vi allihop till Budapest.

Det här säger jag inte för att skryta, det finns de som har fler förmåner än mig, men jag säger bara att jag är glad över min tillvaro. Det har funnits perioder då livet varit väldigt tufft för mig. Tufft för att jag inte haft ett syfte, då jag inte haft något sammanhang. Då jag sovit bort halva dagarna för att jag inte haft något att gå upp till. Där vill jag inte hamna igen.

I helgen tog jag mig an fler arbetsuppgifter och det känns så upplyftande! Någon behöver mig, mina kunskaper och jag vill hjälpa till.

Nu kör vi! :)

Ps. Undrar om jag inte ska baka något och ta med mig imorgon bara för att visa kollegorna lite uppskattning? Kokostoppar så även de som äter paleo kan äta dem?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jennie aka Limepuff 14 november, 2011 at 16:59

    Shit, jag känner samma sak. Blir så himla trött på mig själv som tvivlar onödigt mycket. Jag ska ha medarbetarsamtal i veckan och är växelvis supernervös och lugnt självsäker. ORON att någon ska säga ”DU SUGER” gör att jag ibland nästan vill säga upp mig så jag slipper risken!

    MEEEEN då får man krama plyschhunden lite extra, andas lugnt och säga ”So what”, då får det va så då. Inget att oroa sig över hur som helst ju! Lycka till med fortsättningen! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.