Cykel, Landsväg

Tjejträning med CK Hymer

Dessi goes cykelblogg..

Idag klockan 10 var det samling utanför CK Hymers klubblokal i Berga för att cykla en runda på ca 5 mil.

Jag träffade upp Carro en halvtimme innan så vi kunde cykla ihop bort till klubblokalen. Det blev 10 st tjejer som slöt upp och vi cyklade i klunga till Nykil, vidare bort till Vikingstad, Malmslätt och hem till Linköping.

Den första halvan var seg. Motvind och en del backar gjorde att jag kände mig trött. Men de sista två milen förflöt väldigt fint! Bra släta vägar, inga backar och medvind. Här snittade vi 30 km/h i två hela mil! Jag lärde mig vanliga cykeltecken och en tjej som jag tror tävlar en del uppmuntrade mig till att försöka släppa styret. Att cykla utan att hålla sig i är tydligen bra för balansen. Det kändes ju riktigt läskigt i början men efter några försök satt det.

Turen kändes välarrangerad och tempot anpassades efter deltagarna. Alla var glada och pratsamma och det var roligt att lyssna på allas cykeläventyr, inbitna som nybörjare. Det märktes att ledarna var mån om deltagarna. Gilla! :)

Jag tror och hoppas att tjejträningarna kommer bli ett stående inslag hos Hymer, för det är ett utmärkt sett att komma ut och köra lite längre rundor förutom att man lär känna nya människor och få se nya omgivningar.

Sist rullade jag och Carro ner på stan och tog en glass vid Bosses glassbar innan jag cyklade hem för att snöra på mig skorna för att springa i Rydsspåret med mamma. 4 km löpning i kuperad terräng i stekande sol var inte en dans på rosor efter att ha cyklat i två timmar. Jag hade inte gjort det själv men då jag redan bestämt med mamma att vi skulle springa ihop idag så bet jag ihop. Imorgon blir det VILA! :)

1

2

6

3

8

5

9

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply FridaA 12 maj, 2013 at 20:18

    Låter som att du haft riktigt skoj! :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.