Träning

Veckans träning och planering

Träning vecka 24:

Måndag: Vila
Tisdag: Förkyld
Onsdag: Förkyld
Torsdag: Förkyld
Fredag: Förkyld
Lördag: Mountainbike 60 min
Söndag: Löpning terräng 5 km + mountainbike 100 min

Det var länge sedan jag känt mig så uttråkad som den här veckan. Vilket antiklimax att bli sjuk precis när jag kommit in i löpningen och fått till flera pass i veckan! Veckan avslutades dock på allra bästa sätt och jag fick utlopp för all energi jag samlat på mig.

Träning för mig handlar mer kanske mer om mental stimulans än fysiska utmaningar, med träning i mitt liv blir jag en så mycket roligare person som mår så mycket bättre. Och en viktig sak: Jag tränar för det mesta sådant som jag tycker är kul. Jag vet att mera styrketräning skulle vara bra för min kropp, men jag prioriterar hellre till exempel löpning eftersom det är roligt. Tänk så mycket man får se och uppleva :-)

Det är alltså inte svårt att hålla uppe en regelbunden träning med sådant som man inte vill vara utan. Det är en ynnest att känna så inför något.

Så här skulle jag vilja att min vecka såg ut.

Planering vecka 25:

Måndag: Vad jag känner för
Tisdag: Gym, Löpning
Onsdag: Mountainbike
Torsdag: Löpning
Fredag: Vila
Lördag: Mountainbike Östgötaleden till Bjärka-Säby
Söndag: Gym, Löpning

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sofia - vägen till tjejmilen 19 juni, 2012 at 18:22

  Så jobbigt med dessa sjukdomar!! Har fått en andra omgång halsfluss precis när jag hade kommit tillbaka till mer regelbunden träning!! :-(

  • Reply dessi 20 juni, 2012 at 14:47

   Nej vad trist! Hoppas det går över fort!

 • Reply Veckans träning v.25 och planering | 24 juni, 2012 at 22:40

  […] för veckan som gick kan ni se här. Prickade ganska många av passen men tyvärr blev det inget besök till gymmet för min del. […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.