Löpning

Träningschema på marathon.se

Nu har jag skaffat mig ett träningschema att följa inför Göteborgsvarvet. På marathon.se finns det flera olika att välja bland inför halvmaradistansen beroende på vilket mål man har. Alla scheman är utformade av löparen Anders Szalkai. Det kostar en liten slant men eftersom schemat sträcker sig över fem månader blir det inte så dyrt om man slår ut det.

Jag valde schemat för att springa på 2:10, det var snäppet snabbare än schemat för att bara klara sig runt. Att bara ta mig runt gjorde jag förra året, men i år vill jag gärna få en bättre tid och framför allt en bättre känsla. Jag fick kämpa så hårt förra gången och det var väldigt jobbigt. Att ställa sig i startfållan bättre förberedd och kanske till och med känna att det är rätt kul är mitt mål.

Träningschemat för att springa Göteborgsvarvet på 2:10 innehåller detta:

60 st pass
433 km
2-5 h/v
24 km/v
Träningslogg
2 timmar instruktionsvideo

Start imorgon 15 januari!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jenny 14 januari, 2013 at 14:10

  Vad kul, jag ska med börja följa just det programmet med samma tidsmål idag! Lycka till!

  • Reply dessi 14 januari, 2013 at 14:36

   Vad härligt! :D

 • Reply Emma B. 14 januari, 2013 at 15:13

  Jag kanske också borde följa något schema. men hittills har jag bara kört på som jag brukar och de har funkat bra. :P Vi får se hur jag gör. hehe.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.