Cykel, Mountainbike

Tre i Valla

Malmsten har i dagarna gått o köpt sig en fet mtb och idag åkte vi ut i skogen alla tre och visade Vallabanan. Ibland stannar vi till på knixiga partier och kör dom om och om igen för att sätta den optimala linjen. Efter ett varv åkte vi in till Gamla Linköping och tog en varsin glass och pratade lopp, banor och hur jädra roligt det är att cykla!

DSC01651

DSC01666

DSC01708

DSC01732
Kulig slänt att köra nedför. Nästa gång tar jag trappan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Katja 30 maj, 2014 at 12:27

    fattar inte. när jag var liten tog jag lätt såna trappor med min vanliga stålcykel. idag vågar jag knappt ta ett sånt steg me min mtb. EH

    starkt kört iaf :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.