Diet

Tröttis & om dieten

Som ni märker är det inte bara ägg jag äter. Insåg ganska snabbt att jag skulle bli galen. Jag försöker få till att iallafall ett mål mat om dagen består av endast ägg.

Det jag gör nu är att jag äter mycket protein, ”lagom” med fett och väldigt lite kolhydrater och max 1200 kcal per dag. Skulle jag äta som jag brukar skulle jag få i mig ca 1700 kcal per dag. Jag är stor i maten (har alltid varit) och jag äter lika mycket eller mer än Fredrik. Nu tar jag aldrig om och äter aldrig för att det är gott eller för att jag är sugen, utan bara för att jag är hungrig.

Idag känner jag mig otroligt trött. Inte så att jag är på vippen att somna, men jag är ändå så otroligt trött trots att jag sovit 9-10 timmar inatt. Jag kanske har sovit för länge? Eller så beror det på att jag inte tränat på flera dagar. Jag har inte känt att jag haft energin till det nu när jag dietar. Det är en ganska stor omställning såhär i början.

Men jag kommer igen! Lunchträning imorrn får det bli. Jag saknar det :) Lingonveckan är på gång imorgon och jag hoppas den kommer på kvällen, för annars har jag ju så ont att jag bara vill lägga mig i fosterställning.

Imorgon klockan 15 ska vi på möte med banken och diskutera lån till radhuset. Iih!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Margareta P 16 januari, 2012 at 15:51

  Det är en djungel detta med mat. Hoppas det går vägen så du funkar och hoppas också att det ordnar sig i morgon till det bästa Kram

 • Reply Viveka 16 januari, 2012 at 20:51

  Hej Dessi. Har läst din blogg ett tag nu och gillar den starkt! Har blivit väldigt peppad av din senaste äggdeff och ska försöka med något liknande. Kommer inte heller att bara äta ägg men så ofta o mycket som möjligt kombinerat med lchf. Vi väger ungefär lika mycket o jag skulle också vilja gå ner till ca:60kg. Så jag kommer fortsätta följa dig o bli inspirerad hur det än kommer gå för dig rent viktmässigt. Stort tack!

 • Reply Lovisa 17 januari, 2012 at 10:13

  Jag körde på lågkcal intag kost ett tag gick och la mig kl 9, somnade direkt, klev upp kl7! Var trött konstant. Så det är nog bara för att du f¨r i dig lite energi :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.