Utlottning

Utlottning av LCHF & Träning!

Jag har ett exemplar av Jonas Bergqvists bok LCHF & Träning över vilken jag här och nu vill lotta ut till mina läsare! Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar till det här inlägget och motivera varför just DU vill vinna boken. Senast tisdag lördag den 24 april klockan 09:00 vill jag ha ditt bidrag.

Shoot! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply ullis 17 april, 2012 at 11:19

  Åh den där boken skulle jag jättegärna vilja ha och jag gör ett försök med motiveringen att jag har blivit en väldigt lat och bekväm tjockis som mer än gärna vill hitta tillbaka till mitt rätta jag.

  Jag har kläder som väntar på mig men som jag numera inte ens vill kolla på för jag VET att jag inte kan ha dem och att äta enligt LCHF är så klockrent för min del då jag är glutenintollerant.

  Kanske är det min tur att vinna den här gången, jag har inte tur när det kommer till spel och tävling men vem vet…turen kan vända.

  /Ullis

 • Reply MALIN 17 april, 2012 at 11:34

  Åh, jag vill ha den helt enkelt. Det är min motivering!

 • Reply Alexandra Eriksson 17 april, 2012 at 13:07

  Jag skulle verkligen vilja komma i form nu till sommaren och jag har hört många som säger att LCHF metoden fungerar. Skulle verkligen vilja testa den själv och skulle nog få mycket hjälp av denna boken.
  Kram
  Alexandra
  stjarna_93@hotmail.com

 • Reply Anita 17 april, 2012 at 13:12

  Jag har äntligen kommit igång med löpning (barfota) & skulle gärna vilja lära mej mer om LCHF kost i samband med träning. Jag har ätit LCHF i 3 år
  men jag tror att det finns mer att få ut av kosten.

 • Reply ´ia 17 april, 2012 at 14:11

  Vill helt enkelt vinna boken för att vinna över alla i min omgivning som säger att min träning är förgäves efts jag äter enligt LCHF och att jag då inte kan nå samma resultat som dem! Hade varit underbart att visa dem all fakta som finns i Jonas bok!

 • Reply Carola Pettersson 17 april, 2012 at 15:52

  åh precis en sån min träningsman här hemma behöver. Han tror nämligen inte att de går lika bra att träna med LCHF kost. Hmmm vore en super bra present ju!
  Dessutom kan han lära sig lagom tills jag ska börja efter att vår lilla bebis kommit i sommar. Då ska jag ta i med hårdhanskarna :)
  Följer din blogg och du är grym!

  Carola

 • Reply Hanna 17 april, 2012 at 17:07

  Hallå!

  Jag vill vinna boken för att jag vill ge den till min man. Han fick diabetes (typ 1) för ca 4 år sedan och har nu ätit LCHF-kost i nästan ett år (jag med…) Han mår jättebra på det och har bra värden. Han har kunnat minska sitt insulin avsevärt :) Nu har han äntligen insett att det också är nyttigt att träna och har börjat springa. Han skulle behöva få lite ytterligare inspiration när det gäller träningen. Superbra blogg du har! Kram Hanna

 • Reply Sandra W 17 april, 2012 at 18:07

  Har hamnat i sockerträsket igen och har svårt att komma igång med träningen. Tycker om att träna styrketräning, TRX, Rip trainer och löpning men skulle behöva hjälp med kosten för det är den sista pusselbiten som saknas för att förhoppningsvis kunna gå ner i vikt. Är idag ca 20 kg övervikt som sitter som berget.

  Hoppas jag vinner.

  Kram Sandra

 • Reply Snorkkis 17 april, 2012 at 19:40

  Jag vill ha boken för att jag tränar relativt mycket och vill känna mig bekväm med att äta lågkolhydratkost. Och så hoppas jag kunna få mer argument för low-carb träning så att jag effektivt kan plåga min omgivning med tänket.

 • Reply Emelie 17 april, 2012 at 20:40

  Jag skulle vilja vinna den för att få kläm på det som den handlar om. När jag åt LCHF var jag alltid mätt men träningen fungerade inte – ingen ork så av den anledning slutade jag äta LCHF.
  Tror jag har lite att lära mig ;-).

 • Reply Demitra Ahlskog 17 april, 2012 at 21:03

  Min mamma är ett LCHF- freak och följer allt hon kan hitta om det till punkt och pricka, och jag är ett träningsfreak så det skulle ju vara den perfekta mor och dotter presenten haha! Och det är ju jag som äter hennes mat och om hon läste på lite kanske hon blev intresserad av träning – det skulle ju bli två flugor i en smäll.

 • Reply Emma 17 april, 2012 at 23:14

  Jag vill jättegärna ha boken. Jag har börjat lite med LCHF och det verkar passa mig. Sen ju mer kunskap man får om det, ju bättre är det! :) Vill äntligen komma i toppform! Kram

 • Reply Hanna I 17 april, 2012 at 23:31

  Jag har varit såå nyfiken på den boken, så jag vill jättegärna vara med i tävlingen.
  Jag har tränat väldigt mycket i flera år och har nu börjat med lchf kost. Känner dock att jag inte har samma energi till hårdare träning, så jag vill gärna lära mig ”hemligheten” om kombinationen lchf och träning :)

 • Reply Sussie 18 april, 2012 at 09:01

  Kravlat upp mig från sockerträsket och håller just nu näsan ovanför ytan känns det som. Kämpar med mina kilon på min stackars sönderbantade kropp av år med jojobantande. Vill först och främst må bra och gå ner i vikt med LCHF och min älskade träning…. Hoppas jag vinner utlottningen för jag är övertygad om att boken är kanonbra som en ledstjärna för att komma vidare med kost och träning..
  Tack och hej från Sussie

 • Reply Helena D 18 april, 2012 at 09:16

  Jag vill vinna boken eftersom jag är väldigt intresserad av lchf och träning. Som student kan jag just nu inte köpa boken och det hade motiverat mig att träna mer och bekämpa sockermonstret som jag ständigt slåss med.

 • Reply Jenny Axelsson 18 april, 2012 at 10:50

  Jag har ätit LCHF ett tag nu tränat samtidigt. Nu ska jag dock springa ett marathonlopp om ett tag och skulle verkligen behöva tips på hur man bäst kombinerar seriös träning med att äta LCHF. Hur laddar man bäst upp får långlopp och vad ska man äta innan själva loppet? Jag skulle vara mycket tacksam om jag kunde få svar på dessa frågor, och tror att den Jonas Bergqvists bok skulle vara perfekt för detta.
  Tack för en bra blogg!

 • Reply Maja Eriksson 18 april, 2012 at 12:00

  Satt precis inne på bokus och kikade på den här boken, kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle klicka hem den eller inte. Tänkte att jag skulle avvakta tills nästa lön. Så går jag in här och ser att det finns möjlighet att vinna den. Är en träningstokig tjej som älskar att laga mat och har numera anpassat min kost till LCHF, skulle verkligen vilja ha lite tips och råd kring träning och LCHF. Speciellt för att övertyga alla mina träningskompisar att man inte behöver ladda med ett lass makaroner för att orka ett tugnt pass på gymmet.

 • Reply Maria 18 april, 2012 at 21:31

  Hej Dessi!
  Jag vill gärna ha den boken då jag nyligen börjat med LCHF (Dock har jag gått UPP 1.1kg?), och med föräldrarpenning räcker inte pengarna långt. Har tidigare kört Viktväktarna, men då är man konstant sugen på nånting och jag har läst så mycket om LCHF på din sida och känner att om du kan så kan jag! Dock vill jag inte avvara träningen, jag vill kunna springa och powerwalka utan att känna att energin tar slut. Så den boken skulle vara toppen!
  Tack för en mycket bra blogg! Läser varje dag, men är dålig på att kommentera, skärpning på mig!:)

 • Reply Mia Gustafsson 19 april, 2012 at 08:10

  Varför vill jag vinna Jonas bok? Därför att min kropp och hjärna har varit osamsa de sista 27 åren – sedan jag var 10 år. En ständig kamp för att få ner kilon har fått kämpat mot ett sötsug som tyvärr oftast har vunnit. För att kompensera – ett ibland fullständigt hysterisk träningsschema som aldrig lät mig andas och som naturligtvis inte höll i längden.
  Ett försök för 2 år sedan att prova LCHF stöp på att jag inte orkade med träningen. Klarade mig inte utan kolhydrater. Tillbaka på ruta 1. Upp upp upp gick jag.
  2011 bestämde jag mig för ändringar. Sa upp mig från ett jobb där jag mådde dåligt och fick ett annat där jag mår bra och bestämde mig då också för att ta tag i mat och träning. I samma vecka som mitt nya liv skulle börja fick min mamma konstaterat obotlig cancer. Men jag bestämde mig för att fortsätta träna och äta bra. Dock på en kalorifattig diet. Efter 8 kilos nergång var jag så hungrig att jag trodde jag skulle stupa. Så jag har nu ätit LCHF i några veckor och tänker aldrig lägga av. Magen mår bättre och jag går ner trots att jag äter mycket mer än förrut.
  Men då var det detta med träningen….kan man verkligen träna med LCHF. Vilken nivå skal jag läigga på om jag inte kände att det gick förut kanske boken kan hjälpa mig? Jag hoppas det…

 • Reply Malin 19 april, 2012 at 18:21

  Jag skulle gärna vilja vinna boken för att bli säkrare i min egen övertygelse att det går lika bra att träna utan kolhydrater… Precis varit på föreläsning på Pauluns näringscenter och enligt dem så GÅR det inte att träna utan kolhydrater, leder enbart till muskelnedbrytning. SÅÅÅ nyfiken på denna bok

 • Reply Illvilja 20 april, 2012 at 06:23

  Jag har ätit LCHF till och från under flera år men fastnat i någon slags enformigt matupplägg. Motionerar inte alls men vill HEMSKT gärna komma igång och löpa. Efter skolgymnastikens tid så har jag sprungit en (1) gång. Jag sprang en mil. Det ser såå underbart ut att bege sig ut och löpa! Behöver dock lägga av med cigaretterna först också. Har börjat komma igång med promenader men vill så mycket mer. Tror att boken skulle vara en bra inspiration. Plus att jag har läst din blogg sen start. :P ;)

 • Reply Malin Johansson 20 april, 2012 at 10:30

  Jag håller på med ett arbete i skolan om just LCHF och ska göra ett experiment om detta. Det hade varit toppen att kunna använda sig av denna boken. Jag är också väldigt intresserad av träning, kost och hälsa som är en stor del av mitt liv. Kram Malin

 • Reply Emma Bertilsson 20 april, 2012 at 18:58

  Jag har följt din blogg i flera flera år och tack vare dig fick jag nys om LCHF och blivit motiverad till att träna. Ingenting är omöjligt. Efter ett ganska långt uppehåll har jag precis kommit in i rutin med träning och LCHF. Dock är jag väldigt fantasilös när det kommer till kost och träning, det blir lätt samma saker och med den boken hoppas jag på att få mer inspiration och motivation till att fortsätta i den anda jag gör. Och eftersom jag har en sjukdom som gör att jag måste träna & hålla hälsan på topp är det jätteviktigt att jag inte tappar gnistan och lusten för att inte få inflammation i leder & muskelfästen.

  Jag hoppas jag har någon chans och vinna. Det skulle vara enormt kul, jag har sneglat på boken rätt länge. Men eftersom jag är sjukskriven (pga sjukdomen) så har annat prioriterats före.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.