Mountainbike

Utveckling i Vidingsjö

IMG_0175-3

Körde bort till MTB-banan i Vidingsjö och körde gula banan, ca 5 km lång, med Fredrik. Sist jag cyklade gula banan gick det väl sådär, men idag kände jag mig på G. Jag har ju kört mycket på Vallabanan i år och har kommit ganska långt med vad jag vågar och sådär så jag hade ju alla förutsättningar för att få in bra flyt.

Och bra flyt blev det! Kände mig stark och snabb redan från start och de tekniska och lite stökiga partierna som jag tyckt varit så jobbiga tidigare lade jag knappt märke till. Vurpade (läs: välte) två gånger när jag skulle uppför ett par hällar och kom med för låg fart. En gång hamnade jag bland några hallonbuskar. Nom!

I spåret träffade vi en man som var ute och tekniktränade med sin 7-åriga son. Det är vad jag kallar kvalitetstid :) Stannade och pratade lite Cykelvasan och olika rundor i trakten. Han hade nyligen köpt en 29:er och var grymt nöjd med den.

Allt som allt cyklade jag 30 min snabbare än sist. Progress!

IMG_0188-2

IMG_0170

IMG_0172

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Suzan 13 augusti, 2013 at 13:54

    Härliga bilder o grodan är ju bara för söt!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.