Shopping

VÄTE från IKEA

I måndags köpte jag den här fina plafondlampan på IKEA. Det skulle bli en överraskning till Fredrik :) Vid första anblick tycktes installationen väldigt krånglig men med lite assistans och hjälp från Fredrik själv fick vi upp den i ett nafs. Någon direkt överraskning blev det inte, men Fredrik gillade lampan och uppskattade att jag hade köpt en då vi letat efter en stor snygg plafond väldigt länge.

Tipptopp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Räkans LCHF 14 september, 2011 at 13:24

  Jag gillar den! Jag behöver också nått till taket, funderar på den där galna bollen som ser ut som en stor snöflinga de la grande :D

 • Reply Fanny 27 september, 2011 at 15:55

  Hej!

  Jag har köpt samma plafond, men förstår inte hur den ska fästas i taket? Hänger man bara upp den på kroken och i så fall i vad på lampan?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.