You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lina 26 januari, 2012 at 13:34

  Coola färger! :)Jag måste bli flitigare på och vänja in mina! :) Har du strumpor i nu på vintern, har du några five-finger-strumpor-tips kanske?:)

  • Reply dessi 26 januari, 2012 at 14:42

   Jag springer ju ingenting nu pga benhinnorna men förra vintern sprang jag i en modell som hade neoprenovandel (samma material som i dykardräkter) som hjälpte till att hålla kylan ute + tåstrumpor. Funkade fina fisken! :) Tåstrumpor brukar finnas på vissa skobutiker. Löplabbet tror jag har också.

 • Reply Sandra B 26 januari, 2012 at 15:31

  Jag är bra sugen på att skaffa mig ett par och ha när jag är ute i skogen med hunden så man kan köra lite stenåldersgympa :) Finns det några man kan ha på vintern med eller blir det för kallt kanske?

  • Reply dessi 26 januari, 2012 at 15:33

   Se svaret jag skrev till Lina ovanför! :)

 • Reply Anna 26 januari, 2012 at 20:21

  Jag kan tyvärr inte ha mina (”varma”) alls på vintern. Här är det ju rejält under noll månader i sträck och förra året förfrös jag tårna så många gånger att det helt enkelt inte går längre. :-( Jag får hålla mig till snöpulsning i stora grova kängor istället, fast det är jäkligt trist.

  • Reply dessi 26 januari, 2012 at 20:28

   Nej vad trist! :-( Jag är ju en såndär som blir väldigt varm av att springa så jag har aldrig frusit om fötterna.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.