Rehab

Besök hos en sjukgymnast

Jag fick rådet att besöka en sjukgymnast av Stenove sist. Idag var jag på ett besök och sjukgymnasten ställde många frågor. När jag får ont, vart och hur det känns. Sedan böjde och tänjde han på mina ben och fötter för att se om jag har någon obalans som kan ha bidragit till inflammationen. Det hade jag inte. Laserbehandling kom på tal men för mig är det inte aktuellt. Den behandlingen gör man för att lugna ner en akutsmärta. I nuläget får man klämma och trycka hårt för att det ens ska kännas något.

Vår plan är att fortsätta springa på antigravitationslöpbandet, eller ”G-trainern” som de mer erfarna verkar kalla den. Vi har nu bokat in tre tillfällen som ingår i min rehabilitering. Tanken är att jag ska öka belastningen lite lite i taget för att vänja kroppen vid belastningen. Det här blir ett spännande experiment!

Jag är glad för att han verkade lyssna på vad jag ville och vad jag hade för erfarenheter. Det var inte det här gamla ”skaffa ilägg och springa på hälen” som liksom är waaaay out of my league :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply m 26 januari, 2012 at 20:24

  Tråkigt att det aldrig blir riktigt bra. Det är väl bara att prova och köra på så gott det går. Har du tur kanske det växer bort. Har aldrig din mamma eller släkt haft liknande problem?

  • Reply dessi 26 januari, 2012 at 20:27

   Jag håller med. Nästan alla jag pratat med säger att det kan ta lång tid för det att läka när det väl bitit sig fast. Nja, alltså min benhinneinflammation är ju självförvållad och inte ärftlig så det har ingen betydelse :-)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.