Vandring

Vinter i Öna Kulturreservat

Fint väder. Utomhussugna vuxna, barn och djur. Elin, Jerre, barnen och vovvarna kom hit runt kl 14 och så åkte vi bort till Öna Kulturreservat som ligger ca en mil söderut. Från huvudvägen kör man tre kilometer på en slingrig och backig skogsväg och åtminstone en bil körde fast. Vi puttade och frustade, men bilen kom ingen vart. Efter en stund kom ett gäng holländare som hjälpte till och bilen kom loss. Vi ställde den längre ner och gick den sista biten.

Väl framme var snön tjock och skaren hård. Hundarna kunde lätt tassa uppepå den utan att sjunka igenom. Vi hittade en fin plats där vi satte upp en eld och fikade på bullar och Ballerinakakor och varm O’Boy. Molly tappade sin andra framtand och allt var som i en jäkla äventyrsblogg. Det var bara den hemmatäljda kåsan i trä som saknades!

När vi kom tillbaka planerade vi för kommande resa i sommar (vi ska ju dra till Wales!) och vovvarna krullade ihop sig på vardagsrumsgolvet och i soffan. Nästa helg ska vi vara hundvakter och jag längtar ihjäl mig! :D


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.