Cykel, Mountainbike

Wallsnäs – Blackebo

DSC04650

Lika mycket som jag hatar min räser (just nu) älskar jag min mountainbike. Den är rolig och känns busig att cykla på. Jag gillar den mer upprätta sittpositionen och det breda styret. Jag sitter så grymt bra på min lilla blå. Jag behöver nog bara en enda cykel. Däremot skulle jag behöva ett par nya cykelskor. De jag har är förvisso sköna men de är en storlek för stora.

Frida å Robert blev nästan grannar med oss i helgen. Nu bor dom längs den bilväg jag tar in till stan varje dag. I söndags innan vi åkte ner till Huskvarna och EuroMTB så gjorde jag en inbakad fläta i luggen men upptäckte att jag før helvede inte hade några hårnålar. Men det var ju bara att stanna till vid Frida så fick jag låna.

Idag är jag ledig och cyklade bort till Frida. Jag hjälpte till med att fixa iordning lite i barnens rum och så åkte vi och hämtade dom på dagis. När vi kom tillbaka öppnade sig himlen och det regnade för första gången på över en vecka. På med jackan och cykla hem. Det var väldigt skönt att det mestadels gick utförs på hemvägen.

Tur och retur landade det på 13,56 km och tog mig idag 35 min att cykla. Perfekt sträcka att testa pannben och benstyrka ;)

DSC04636

DSC04639

DSC04640

DSC04641

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.