Övrigt

WordPress-problem med Chrome

Jag har fått några mail om att min blogg hänger sig i webbläsaren Chrome. Jag googlade lite och fann att senaste versionen av just Chrome har problem med WordPress. Så tills problemet är löst får ni surfa med en annan webbläsare *host* Firefox *host*

Uppdaterat: Jag tror att en bidragande orsak till krascherna är en plugin som jag använder för att få snygga typsnitt till bloggen. Trots att det är Adobe som gjort den här pluginen verkar det ställa till problem, så nu har jag avinstallerat det på prov så länge så får vi se om det blir någon skillnad. Ni som har problem kan väl höra av er till mig och berätta hur det går? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply sara 17 januari, 2012 at 00:08

  den hänger sig i firefox med så numer kollar jag bara din blott via mobilen. hoppas det löser sig snart!

 • Reply Fredrik 17 januari, 2012 at 10:42

  Detta problemet är i första hand på Mac i kombination med Chrome. De flesta rekommendationer jag sett är att använda Safari för WordPress tills Chrome får en uppdatering som löser problemet.

 • Reply malin 17 januari, 2012 at 11:30

  hänger sej i både crome och i explorer tyvärr. har gjort det sen senaste gången du gjorde om här

 • Reply Malin I Form 17 januari, 2012 at 12:54

  Hm, det har jag inte upplevt fast jag kan inte har senaste versionen av Chrome :S Haha, ja jag vet inte men för mig funkar det utmärkt och nä, våga vägra använda Firefox :)

 • Reply sofia 17 januari, 2012 at 18:13

  Hej Dessi,

  vet du om denna kokbok är bra: LCHF-kokboken av Sten Sture Skaldeman ? använt den eller hört något om den?

 • Reply malin 18 januari, 2012 at 11:03

  Nu funkar det utan att hela skiten låser sej, löööövely :)

 • Reply Emma 26 januari, 2012 at 15:13

  har aldrig hängt sig men så är man ju smart och använder firefox också =) Förstår inte varför folk är så tröga och inte använder den? :P

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.