Upplevelser, Yoga

Yoga Games Stockholm 2023

Stel som en havande elefant. Japp! Det blir inte bättre med åren även om jag på senare tid blivit noga med rörlighet på gymmet. Och i takt med min betydligt lugnare tillvaro så har nyfikenheten på yoga grott. Jag har tidigare skrivit på min instagram att jag har gjort förändringar i mitt liv som har lett till mindre rastlöshet. Bland annat har jag börjat läsa fiktion istället för enbart fakta. Jag slukar en bok i veckan och tycker det är skönt att slänga mig på soffan med en bra bok. Det ständiga behovet av att hitta på saker finns inte hos mig längre och det är skönt.

Men vi skulle ju prata om yoga. Min vän Pethra nämnde att företaget hon jobbar för skulle ställa ut på Yoga Games i Stockholm och jag som aldrig hört talas om Yoga Games blev väldigt nyfiken. En perfekt kick i röven för att starta en yoga-resa! För är det något jag behöver så är det rörlighet. För mig känns det viktigt att träna på ett sätt som återställer rörelseapparaten till det den en gång var. Som när vi var barn – nyfikna och rörliga.

Så, i lördags åkte jag upp till Stockholm med Bus4You och tog tunnelbanan från T-centralen till Mariatorget och traskade den resterande biten till Münchenbryggeriet där Sveriges alla yogisar antagligen höll hus denna helg.

Kikade runt på mässan en stund och fastnade för en monter där AntiGravity Sweden och Upp och ner Yoga från Linköping huserade. Här fick jag testa att hänga upp och ner. Vidare snackade vi friska fötter, barfotapromenader, yoga och hälsofördelarna med att hänga upp och ner ibland.

Pethra och jag gick sedan på två lugna yoga-pass; Healing Yoga och Yoga Qi Gong. Båda väldigt sköna och givande på sitt sätt. Dessutom med fantastisk utsikt över Stockholms stadshus!

Insupen med inspiration tog jag bussen hem mot Linköping igen senare på kvällen. Det här vill jag ha mer av!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.