Vikt

-10 kg

Jag tycker att jag är fin med 20 kg plus eller minus på kroppen. Men jag vill faktiskt se om en viktnedgång kan göra att jag kan bli bättre på de sporter jag utövar. Är ganska säker på att jag kommer bli bättre på det mesta :)

Det har varit svårt att gå ner i vikt sedan jag började gå upp för fem år sedan i och med att jag började äta antidepressiv medicin (som jag slutat med sedan tre år tillbaka). Så mitt enda alternativ har varit att gilla läget och acceptera min vikt. Jag har anpassat min träning, t ex satsat på styrketräning och mountainbike istället för t ex löpning. Det har varit svinkul och jag styrketränar fortfarande och cyklar i skogen på sommaren.

Jag började med förlängd fasta i somras och blir på det sättet mindre sötsugen och det är ett, för mig, lättare sätt att genomföra kalorirestriktion på.

Och fastat regelbundet har jag gjort sedan i somras. Till nu i december har jag gått ner 10 kg. Det har varit relativt lätt då man kan fasta på så många olika sätt; periodisk fasta, OMAD (One Meal A Day), flera dagars fasta osv. Jag blandar beroende på dags- och veckoform. Är hooked! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.