Diet, Vikt

Rivstart vecka 2

Jag har två redovisningsvägningar per vecka. En för viktutmaningen på jobbet som håller på fram till 1 mars och Rivstarten som Cornelia Toneri håller i som håller på fram till 28 februari. Jag funderar nu på att bara ha en veckovägning som jag redovisar på bloggen. Det kanske blir förvirrande och tjatigt annars?

Idag vägde jag in mig för Rivstarten på:

67,5 kg!

Det är -1,5 kg sedan förra söndagen.

Totalt har jag gått ner 1,9 kg på två veckor. Det är jag väldigt glad över! Jag har gått igenom filmkvällar och besök i stans bästa godisbutik utan att falla för sockret. Jag är verkligen fokuserad nu!

Jag har hittat en bra metod för snabb viktnedgång. LCHF är min hälsosamma livsstil som mår väldigt bra av och som jag håller vikten med, men för att gå ner i vikt fungerar det inte. Jag tror kroppen vänjer sig och eftersom jag ätit LCHF i 4,5 år så är det kanske min kropps normalläge. Det krävs alltså mer drastiska åtgärder för mig att minska i vikt.

Nu är det 5 veckor kvar av båda utmaningarna! Det känns nära nu. 5 veckor är ingenting och jag ska verkligen ge järnet ända in i mål! Tänk om 60 kg är möjligt. Det vore heeeelt fantastiskt!

Det både tjatas och hejjas på mig. Jag kan förstå att vissa har problem med att jag äter proteinbars en gång om dagen istället för riktig mat. Till er vill jag säga att jag har som mål att gå ner så mycket som möjligt under de här veckorna, inte att äta så nyttigt som möjligt. Live with it.

Till er som hejjar och respekterar mitt val: Hejja er! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna 22 januari, 2012 at 11:50

  Vilket toppenresultat, bra jobbat! Själv håller jag på och segar mig ner under 90 kg, men det går seeegt. Min plan är att boka PT och börja ta mig iväg till gymmet, ska bara..

  • Reply dessi 22 januari, 2012 at 12:09

   En PT tror jag är en jättebra idé! :) Lycka till! Kör hårt!

 • Reply Matilda 22 januari, 2012 at 12:07

  Wow, jag gillar din inställning!! Tack för inspiration och lycka till! Du är grym :-)!

  • Reply dessi 22 januari, 2012 at 12:10

   Tack för hejropen Matilda! :)

 • Reply Caritha 22 januari, 2012 at 15:34

  Bra jobbat!!

 • Reply Florence 22 januari, 2012 at 15:58

  Självklart ska du göra som du vill. Det är ju oftast så att man vet själv vad som funkar. Alla är vi olika och givetvis så fungerar metoderna likaså. Stå på dig och lycka till.
  Kram

 • Reply Jessica 22 januari, 2012 at 19:27

  Grattis till ett fint minus Dessi :D Peppkram

 • Reply Emma 22 januari, 2012 at 21:16

  Hur gör du för att få in den bilden på datorn? :) För du använder oxå appen ”viktkoll” eller?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.