Cykel

Drömmen om ett garage

Ja det här med att ha cykling som intresse är inte alldeles helt lätt. Vi bor i en tvåa på 72 m² högst upp i ett bostadshus (med hiss lyckligtvis). Och här rymmer, förutom två vuxna personer och en kanin, tre cyklar. Två mountainbikes och en landsvägshoj. Allt ska samsas och få plats. Lägg till alla andra cykelprylar och meckverktyg och cykel- och löparkläder. Ja, det blir trångt. Och även om det är städat runt omkring ser det ändå rörigt och stökigt ut med alla grejjer.

Mest av allt just nu önskar jag mig ett större boende. Med ett rum helt tillägnat alla cyklar och cykelprylar. Ett rum där man kan skruva och mecka (först bli lite mer intresserad av det också kanske) som bara andas cykling. Där allt får se ut som det gör utan att det påverkar resten av boendet. Helst av allt skulle jag vilja ha ett hus med vattenslang på uppfarten så jag kan tvätta cykeln efter rundan. Och ett garage. Åh vad jag vill ha ett garage. Där det kan få vara hur skitigt och blaskigt som helst efter en tur i vinter. Där allt kan få stå och torka till och längta till nästa cykeltur.

Hur gör ni läsare med förvaring av träningsprylar och kläder?

_DSC73272

_DSC7348

Å att förvara svettiga träningskläder är ju en fråga för sig. Tidigare har de bara hängt över tvättkorgen i badrummet, men nu testar vi en ny variant, i vardagsrummet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply dessi 22 september, 2013 at 16:44

   Du lever min dröm! Gah!

  • Reply Katja 24 september, 2013 at 13:27

   Wow drömgarage!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.