Cykel, Mountainbike

MTB-fotografering & Mera Leras tjejgrupp

Idag hade jag en gravidfotografering på eftermiddagen. Jag märker hur mycket bättre fotograf jag blir när jag är utvilad. Helst ska jag bara sova tills jag vaknar av mig själv. Och det fick jag göra idag. Så fotosessionen gick riktigt bra och vi hade kul tillsammans. De kunde slappna av och bilderna blev så fina! :)

Jag hade satt cykeln på bilen och hade med mig cykelkläder i en ryggsäck, så jag kunde byta om på Fredriks jobb efter fotograferingen. Han tog min fotoutrustning och åkte hem med bussen, och jag åkte vidare ut mot Vidingsjö för att möta upp Katja (som också är fotograf) och några andra tjejer då Katja skulle plåta oss till en bildbank. Jag kan aldrig vara med på Mera Leras tjejkvällar men just ikväll fick jag till det och är så glad för det!

Vi började med att åka fram o tillbaka på stigar, stå och prata och fixa grejer med cyklarna. Allt medan Katja fotade oss.

Efter det anslöt sig två tjejer till och vi cyklade på Östgötaleden i Ullstämma Naturreservat. Här har jag cyklat en gång tidigare med Fredrik. Vi cyklade den gången bort till Bjärka Säby men mindes den som svårcyklad så har inte cyklat där igen. Idag gick det hur bra som helst. De har bland annat gjort om spängerna sedan sist så de är bredare så det går att cykla på dom.

Vi cyklade ca 12 km på stig och kortare snuttar grusväg. Det var så himla himla fint! Förbi hagar (genom hagar också!) och vattendrag.. Vi kunde inte stanna några längre stunder för myggen var på G kan man säga! Men jag hade mestadels ett brett leende på läpparna för att cykla med andra är verkligen grejen!

Vill du som läser vara med och cykla med tjejgruppen så kan ni kolla in Facebookgruppen HÄRFoto: Katja Kircher

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.