Dagens, Mountainbike

Vad man gör på en ledig dag

130925

Tog ledigt idag. Gött änna.

Var ute och körde en runda i skogen mitt på dagen. Solen sken, men värmen fanns inte. Jävlar i min lilla låda vad kallt det var att cykla i kortärmat. Tänkte direkt ”varför har jag inte köpt sleeves?! Måste ha sleeeeeeves!”. Tränade på att lätta lite från sadeln när jag kör över stökiga partier med mycket rötter. Det skumpar ju en del när man sitter ner men reser man sig en liten bit bara så har cykeln lättare att ta sig över stöket. Det sög rätt bra i benen.

Men ja, angående sleeves nurå. Måste ha liksom. Carro kom hit på en fika och så knatade vi ner på stan och gick förbi Västra Cykelaffären för att kolla om de hade några sleeeeeves. De hade stängt, pga nån mässa. Surt.

Knatade bort till shoppingstråket istället och jag hittade ett par höstdojjor av det snyggare slaget. Jag hade ett par snarlika som jag fick slänga i våras, men jag hade dom i två år och verkligen älskade dom så nu har jag ett par nya!

Hämtade ut nya bars från Fitnessguru idag. De är bra att ha med sig när jag är ute och jobbar och kanske inte alltid hinner äta lunch. Goda varom också.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.