Cykel

Cykeltidningar

_DSC7783

Jag köper två sorters tidningar: Fototidningar och cykeltidningar. Ibland slinker Modern psykologi ner i varukorgen också.

Bland fototidningarna är det bara en som gäller – Fotosidan. Bland cykeltidningarna är jag lite mer frikostig men den jag köper i särklass flest nummer av är Bicycling (gamla Kadens). De skriver intressanta artiklar vilket gör att jag gärna läser om samma nummer flera gånger. Sen finns det en annan tidning som bara ges ut en gång om året och den heter Pedal och ges ut av Åka skidor. Tidningen handlar väldigt mycket om mtb och bjuder på fantastiska foton, bra inspiration och en snygg design/layout. Det är synd att den kommer ut så sällan, men det kanske är just därför den är så bra?

Svenska cycling plus är en nykompling bland cykeltidningarna och jag har köpt ett och annat nummer av den, men av någon anledning blir det inte fler. Jag ser inte fram emot ett nytt nummer av tidningen och jag kikar inte efter den i tidningsstället direkt. Varför kan jag inte riktigt sätta fingret på, men ska jag komma på något såhär så är det kanske för att jag känner att tidningen saknar glöd och cykelglädje? Eller att det aldrig handlar om annan cykling än landsväg. Segt.

Vilken är er favorittidning och varför?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.