Cykel, Mountainbike, Periodisk Fasta

Finalmente!

Som ni har längtat efter ett cykelinlägg, eller hur?! :) Hojen har stått i ett förråd som tillhör gamla lägenheten (som vi flyttade från för några veckor sedan, men skötsamma) och den har stått där skitig och dann. Den behövde tvättas och kedjan smörjas. Ja ni hör ju, tröskel! Enooorm tröskel att ta sig över för att ta sig ut på en cykeltur. ;) Men idag på lunchen hjälpte Fredrik mig att rota fram oljan till kedjan så det iallafall gick att cykla.

Tog lite random stigar bara för att känna på formen och att cykeln kändes som den ska. Jag ska nog lämna in den på vårservice för att kolla att allt är tipptopp. Mötte en kul mtb-gubbe i skogen som jag inte sett tidigare. Han måste varit i 60-års åldern och körde med spd och hela köret. Hälsade såklart. Det ska man göra!

Efter jag sladdat runt en halvtimme i skogen åkte jag till macken och tvättade av cykeln. Hade en gul svamp med mig som jag stoppat in under sadeln. Kanske ska skaffa en cykelväska? Sadelväskan är smidig men den rymmer bara nycklar och kameran.

När jag kom hem hade jag lera i halva ansiktet och det hade stänkt upp på ryggen så jag tjoffade in alla kläder i tvättmaskinen. Jag älskar att ha tvättmaskin i lägenheten! Har aldrig haft det förut, men nu vill jag inte vara utan.

DSC00551

Och ja, träning på warrior diet funkar bra! Åtminstone idag. Stack ut och cyklade runt 12-13 tiden utan vare sig frukost eller lunch. Hade bra med energi även om den kalla luften fortfarande får min hals att göra ont av allt flåsande.

DSC00569
DSC00570
DSC00572

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.