Fasta

40 h fasta + dejt

Nu har vi börjat komma iordning i lägenheten. Och det firade vi med att Fredrik bjöd ut mig på Le Borgate! Men först fastade jag i 40 timmar. Nu var det ett tag sedan jag fastade över en hel dag och natt, men det gick väldigt lätt den här gången. Magen började inte kurra förrän runt 20-tiden på kvällen och då var det ju nästan läggdags.

Fick på mig en klänning som jag köpte förra året för att ”nån gång” komma i den. Nu sitter den väldigt bra, inte bara att jag kan klämma ner mig i den :)

Jag jobbade mitt på dagen och när jag kom hem svidade jag om, och så drog vi till Le Borgate. Jag var ganska hungrig, men inte så brutalt. Hungern blir liksom inte värre och värre ju längre man går utan mat. Hungerkänslorna kommer och går. Det enda som kan bli lidande av ”för lång” fasta för mig är att jag blir lite låg i humöret.

Oxfilé med tryffel!

När vi kom hem gjorde jag mugcake. Har äntligen en mikrovågsugn liksom! Man blandar alla ingredienser (utom ägg) i en mugg/kopp och bakar den i mikron. Så gott och så enkelt! Det fick bli kvällens dessert.

Efter det stack jag ut och körde MTB i Vallaskogen. Fyra varv på lilla varvet. Kände att jag inte hade lika bra tryck i benen, då jag höll på att hamna i ketos (tillståndet då kroppen använt slut på kolhydratsdepåerna i kroppen och börjar använda ketoner (som blir till genom fett) som bränsle istället). Men jag var lika snabb i snitt så det var ju bra.

Sist ikväll har Fredrik och jag tagit en kvällspromenad längs ån där vi bor. Solen gick ner medan vi var ute och nu lyssnar jag på Neil Young på stereon. Så himla! <3

En hörna i vardagsrummet. Älskar lampan ”Döden” från Tvåfota Design (den som ser ut som en diamant) som jag fått av mamma för länge sen <3
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.