Livet

Min helg v. 27 <3

I veckan har jag varit ledig från mäklarfotograferandet. Det jag jobbat med är nya boken, men har ändå varit ledig en del. Skönt det då Fredrik har semester och det är roligt att komma iordning här hemma.

I fredags drog vi till Fornåsa och en av mina favoritloppisar! Antikea Nostalgistallet. Här finns mycket retro som jag gillar. Hittade en telefonhylla till hallen som blev perfekt! I veckan har Fredrik bytt hatthylla i hallen och det blev så mycket ljusare och bättre. Visar bild när hallen är klar :)

Ville ha alla telefonhyllor! Men det blev den mittersta.

När vi var klara på loppisen åkte vi till Bostället och åt lunch! Jag tog deras betsallad med getost. Getost kan jag nästan föräta mig på, det är fan bland det godaste som finns!

Ute sken solen, men det blåste halv storm så det gick inte att sitta ute.

När vi kom hem svedde vi om till cykelkläder och tog oss an Vallaskogen! Äntligen bor vi nära den igen. Tidigare i veckan var vi med på ett träningspass med Mera Lera MTB och där var upplägget att vi skulle cykla ett par varv på en modifierad vallabana som innehöll lite mer grusväg. Runt 1,5 km skulle jag tro att ett varv är. Den rundan tog Fredrik och jag och körde några varv tills benen inte orkade mer.

Idag (söndag) kom pappa hit och vi åt hemgjorda räksmörgåsar på lingongrova, lyssnade på skivor och pratade om Sovjetunionens uppkomst och fall. Jag såg nämligen en dokumentär om Josef Stalin på SVT Play igår och fascineras över psykopati och enväldigt härskande. Dokumentären ingår i en serie som heter Historiens Onda Män och kan ses här.

På eftermiddagen var det kalas för Fredriks brorson Theo som fyller 10 år. Hela Fredriks familj var samlade och vi åt tårta som Fredriks syster Elisabeth bakat.

När vi åkte därifrån svängde vi förbi Blomstertorget i Ullstämma där jag köpte en begonia och två sticklingar. Planterade om dom i varsin kruka och passade på att plantera om novemberkaktusen som bott i en alldeles för liten kruka.

Jag älskar Bergs potter och deras krukor! Skulle lätt kunna ha en av varje glasyr. Begonian passar perfekt i den gula krukan.

Ikväll har vi tittat på regnbågen och fikat på bullar vi köpte med oss från Bostället. En påse frysta bullar (ca 10 st) kostar en hundring och det känns superlyxigt att kunna dra fram ur frysen och värma på i ugnen.

Igår skruvade vi upp en av de stringhyllor vi har. Den här sitter ovanför soffan. Kommer visa allt i sin helhet när jag är nöjd med tavelväggen som sträcker sig till höger om vad som syns i bild.

Det var min helg det! Hur har din varit? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.