Livet

Vreta Kloster

Idag sov jag lite längre och hämtade sedan upp pappa och vi åkte ut till Blomsterlandet och köpte ljung och några silvriga växter jag glömt namnet på.

Jag åker ganska ofta ut till farmors grav i Vreta Kloster nu för tiden och har alltid tyckt att just silvriga växter är så himla fint på andras gravar. Farfar hade varit där i somras och satt lite blommor som nu hade dött, så jag grävde upp dem och pappa hjälpte mig sätta dit de nya växterna. Det blev så fint! Det gjorde mig glad :) Extra glad också för att min pappa följde med. Han kommer inte ut dit så ofta.

Sen gick vi och tittade på den gamla klosterruinen från 1100-talet som finns bakom kyrkan. Det hänger färgglada murgrönor överallt och det var nästan som att gå in i en annan värld. Väldigt vackert! :)

Efter det handlade vi i den lilla butiken i Berg och jag åkte hem till mamma. Vi har inte träffats på nästan två veckor och jag hade hunnit sakna henne. Jag fick en överraskning när jag kom – en fin blomma och pengar till ett nytt objektiv. Jag hade glömt bort att mamma och pappa inte hunnit fira mig ordentligt eftersom de tagit hand om min syster på sjukhuset så jag blev väldigt glad.

Nu har jag varit på Maxi och köpt Low Carb-bröd. Elisabeth kommer över strax och vi ska rensa svampen jag fick igår. Tänkte vi kunde göra varma mackor av dem ikväll :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply elin 12 september, 2011 at 12:45

  Vad heter det low carb-brödet? Tänkte se om det finns på Ica Maxi här där jag bor.

  • Reply Dessi 12 september, 2011 at 21:47

   Det finns tre olika sorter och tillverkaren heter Carbzone. Här är deras hemsida där man kan se hur limporna ser ut och så kan man se vilka butiker det säljs i:

   http://www.carbzone.se/

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.