Livet

Ingen Maggio, men lika bra!

Startade dagen kl 06:30 då Fredrik skulle iväg till Arlanda och Istanbul med jobbet. Tittade på 100% bonde och drog sedan på mig löparoutfiten och sprang en runda i skogen. Jag sprang offtrail och oj vad pulsen steg!

När jag sedan kom ut ur skogen träffade jag en kollega med Kalle – hunden vi brukar ha på kontoret. Det gjorde hela min morgon! :)

Åkte och hämtade min pappa när jag duschat och gjort mig i ordning. Vi pratade musik och film så som jag bara kan göra med min pappa. Senare åkte vi till Blomsterlandet där jag köpte lite fina blommor. Imorgon tänkte jag åka till min farmors grav och sätta lite blommor. Jag var där för ett par veckor sen och satte lite ljung men mer piff behövs :) Hoppas pappa kan följa med!

Jag åkte och hämtade upp Mirelle eftersom vi skulle umgås ikväll och vi handlade grejjer till middag som vi sedan åt i vår enorma soffa. Fredriks storasyster Anna och hennes man kom förbi en sväng och gav oss två kilo trattkantareller som jag tänkte rensa imorrn. Hur snällt är inte det?! ♥

Veronica Maggio spelar i Linkan ikväll..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofie RW 11 september, 2011 at 08:35

    Var ditt senaste dygn också bara 24 timmar? Låter som att du hann med så mycket!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.