Äggdeff

Äggdeff dag 2

Frukost:
3 kokta ägg med majonnäs, räkor och stenbitsrom

Mellanmål:
1 proteinbar
1 raw food-kaka (fika i Knäppingsborg)

Middag:
Kesoplättar med Creme Bonjour kantarell

Vikt: 69,0 kg

Kommentar: Tre timmar efter frukosten åkte vi till Norrköping och Knäppingsborg, i bilen blev jag hungrig. Lite så att det gjorde ont i magen. Jag bad Fredrik svänga in vid Shell/7-eleven för att köpa skinka eller lite ost. Tyvärr fanns inget sånt på den macken. Det var bara godis, precis överallt. Hur har det kunnat bli så? Det nyttigaste som fanns var cashewnötter och proteinbars från Maxim. Jag köpte en proteinbar som jag faktiskt höll mig mätt på i fyra timmar.

Jag känner mig väldigt nöjd med dagen. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Coyntha 14 januari, 2012 at 18:54

  Det ser bra ut! Men jag undrar om din matintag är redan slut för idag så här tidigt på kvällen?
  Jag brukar äta mitt sista mellanmål vid kl21 eller nåt. Jag kan inte hålla mig utan mat redan från kl18.
  Men om det är så…. det är jättebra!

  PS När jag springer mycket som idag kan jag absolut inte hålla mig med bara 1300 kcal. Jag blev superhungrig! :(

  • Reply dessi 14 januari, 2012 at 19:53

   Jo idag är det så, jag tänkte sova strax. På vardagarna när jag jobbar blir det ju middag runt 19 men sen äter jag inget mer efter det. Jag får se till att äta mat som mättar tillräckligt bra för att kunna äta mer sällan :)

 • Reply Florence 15 januari, 2012 at 08:32

  4 hg viktnedgång över ett dygn var inte dåligt, grattis. Verkar som du hittat din melodi vad gäller diet. Lycka till i fortsättningen.
  Kram

  • Reply dessi 15 januari, 2012 at 10:08

   Tack mamma! :) Det känns bra.

 • Reply Josefin 16 januari, 2012 at 11:00

  Visst är det hemskt när man har bestämt sig för att man ska gå in och köpa något nyttigt, göra ett klokt val. Och så går det inte?!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.