Äggdeff

Äggdeff light dag 6

Antal ätna ägg: 2 st

Känsla: Jag kan inte få i mig mer ägg. Eller, det kan jag men de senaste dagarna har det varit svårt. Min plan är att äta två kokta ägg till frukost och två i en sallad med kyckling till lunch. Idag var jag inte hungrig när jag vaknade så då skippade jag frukosten. Åt jordnötssmör på jobbet istället och tog en sen lunch. Ikväll har jag ätit några skivor ost och en kesella 1%.

Plockade ihop en egen sallad på Hemköp idag och det låter kanske inte så glamouröst, men så fel man kan ha! Det var jättegott! Jag tog en liten bytta med två kokta ägg, kyckling, isbergssallad och körsbärstomater tillsammans med en curry/mango-dressing som jag skulle kunna dricka i glas så god var den!

Fortsätter jag med frukosten och lunchen enligt ovan blir det iallafall fyra ägg om dagen.

Imorgon är det en vecka sedan jag började med den här äggdeffen, så då kommer resultatet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sanna 11 oktober, 2011 at 20:53

  Ägg är bäst! Äter två ägg till frulle varje morgon. Oftast med sill. Men det blir lätt ett eller två till per dag i någon form.

  • Reply Dessi 11 oktober, 2011 at 20:54

   Mm ja! Sill är jättegott! :) Älskar matjesill!

 • Reply Annoula 11 oktober, 2011 at 21:43

  Åhhh! Borde nog börja med din ägg-fukost! Däremot kan jag nog inte få i mig sill så tidigt :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.