Produkter

Allt för Hälsan

I fredags åkte vi upp till Stockholm för att gå på Allt för Hälsan-mässan som jag sett fram emot väldigt länge. Vi jobbade halvdag och så bar det av! Temat för mässan var ”lust” och det kändes väldigt lustinspirerat. Mycket massager, oljor och krämer och jag såg minst tre manliga strippor(!) som ålade sig kring en strippstång.

De montrar jag var intresserad av var Fredrik Paulun, Anna Skipper, Vibram FiveFingers och Celsius. Den sistnämnda är en prestationshöjande dryck som varit väldigt hajpad i bloggvärlden så jag var ju tvungen att köpa med mig en av varje smak ;) Det var kul att se Paulun även om han svängt om en hel del (från att varna för kolhydrater till att nu sälja juicer och müsli). Det var hans bok Blodsockerblues som fick mig intresserad av lågkolhydratkost.

Vi tittade på Skipper när hon lagade ingefärsté och kalkonwraps med kesoblandning. Efter det kände vi oss färdiga med mässan. Det fanns inte så mycket som intresserade oss. Jag hade tänkt mig att många tillverkare skulle varit där och ställt ut. Kanske Nike, Röhnisch, Holistic (som alla pratar om nu), Blueberry m.m. Tyvärr var det mest småföretag där som jag aldrig hört talas om eller är intresserad av.

Mässan kändes inte värd pengarna eller restiden. Däremot var det njutningsfullt att gå omkring och hålla om min kära. Han vars fot nu blivit väldigt mycket bättre :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Snorkkis 13 november, 2011 at 15:42

    Skipper får mycket kritik på nätet och det tycker jag är orättvist – jag gillar henne; och om jag inte misstar mig har hon gått mot att vara mer och mer inriktad åt paleo hållet. Skönt att Fredriks fot är bättre!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.