Produkter

Pro Bar 50 – choklad

Utseende:
Jag gillar utseendet! En rejäl bit choklad liksom.

Lukt:
Luktar mörk choklad

Smak:
Smakar helt OK (en mild chokladsmak), de första tuggorna. Sen börjar en lite konstig metallisk/konstgjord smak dyka upp. Innan jag hunnit äta upp den börjar jag tröttna rejält på smaken och har ingen större lust att äta upp den. Blir lite illamående.

Jag åt en med jordnötssmak igår och jag måste ändå säga att den här (med chokladsmak) är snäppet godare, men ändå knappt ätbar.

Konsitens:
Jag upplever konsistensen som bra, de första tuggorna. Sen upplever jag den som tuggummiliknande. Det tar ganska lång tid att tugga sönder och smälta i munnen. Mindre trevligt.

Pris:
Ca 35 kr/st (köpt på Proteinbutiken)

Vikt:
100 gram per bar

Näringsinnehåll per 100 g:
Protein: 50g
Kolhydrater: 9,6g (8g från socker)
Polyols: 12,73g
Fett: 6,5g (varav 5,5g mättat)
Fibrer: 1,2g
Natrium: 0,12g
Kcal: 339

Läs mer om den här.

Kommer jag köpa den igen?
Vad tror ni? ;)

Det enda som är positivt med den här baren är proteininnehållet och att den smakar så illa att du bara vill ha en. Ever.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Coyntha 22 januari, 2012 at 08:19

  Tack för tipset.
  Varför äter du inte mat med mer proteiner istället? Du blir mättare men framför allt du kan njuta av att äta riktig mat eller? :)

  • Reply dessi 22 januari, 2012 at 10:40

   Coyntha, jag lider inte av att ersätta ett mål mat om dagen med en bar. Jag äter ju annan mat också. Hade jag haft en större viktnedgång och velat ta det i en lugn takt hade jag förmodligen inte valt att äta proteinbars, men nu handlar det om 5 veckor. Mitt mål är att gå ner så mycket som möjligt under de här veckorna, inte att äta så nyttigt som möjligt.

   • Reply Coyntha 22 januari, 2012 at 21:17

    Smart beslut! Det kommer att gå fortare så! Lycka till!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.