Löpning

Idéverkstad med Akele


Fredrik & Jonas som är ledare för torsdagsintervallerna

Jag springer ingenting nu, men det hindrar mig inte för att kunna engagera mig i löparklubben.

Igår var Fredrik och jag på idéverkstad på Valla Folkhögskola och diskuterade klubbens framtid. Det blev mycket diskussioner om klubbstuga, sponsring, marknadsföring och hemsida/nyhetsbrev. Vi har nu anmält intresse för att vara med och bilda en ny webbansvarig grupp. Akele behöver en ny hemsida och där vill Fredrik och jag väldigt gärna hjälpa till. Jonas är den drivande personen i den här frågan och det märks att han tycker att en snygg och väl fungerande hemsida är viktig för att få klubben att växa. Kul! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.