Pyssel

Att måla om en byrå

När Fredriks mamma flyttade så fick vi en sån fin byrå av henne. Då var den i nån slags ljusgrå/beige färg och jag ville ju såklart måla om den till någon pigg färg :)

Kom fram till gult ganska direkt, och för ett par veckor sedan stod jag inne på Colorama och skulle välja gul nyans. Jag ville ha en ljus kall gul färg. Det tog ju ett tag att hitta den preciiiiis perfekta färgen, men till slut kom jag ut med en burk färg som jag kände mig nöjd med.

I förrgår bar vi ut byrån i gräset. Lite tidigare hade vi rengjort den med målartvätt och slipat den lite för att rugga upp ytan så färgen fäster bättre. Vi körde två lager grundfärg och sen två lager med den gula färgen. Det blev så himla bra! :)

DSE_9542-2
 
DSE_9546
 
DSE_9549
 
byrå
 
byra
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 7 juni, 2016 at 15:00

  Åh, vad fin den blev. Kulören känns samma som min gula favorit bland ProMarkers: Buttercup. <3

  • Reply dessi 12 juni, 2016 at 18:53

   Åh! Kul att du gillar färgen! :D

 • Reply Carolina 13 mars, 2017 at 14:11

  Hej

  Jättefin liten gul byrå. Vad heter färgen?

  Vänligen Carolina

 • Reply Linnea 4 augusti, 2022 at 09:50

  Hej! Så fin byrå och färg på den. Vad heter färgen? Bästa hälsningar!

  • Reply dessi 27 augusti, 2022 at 15:28

   Hej! Tack vad roligt att du gillar den! Färgen minns jag inte alls vad den hette tyvärr :( Men jag köpte den på Colorama och jag tycker den ser smörgul ut.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.