Pyssel

Pyssel med dopp på Wallsnäs

Igår kom tösera hem till mig för pyssel och häng. Elin hade vovvsingarna med sig och Trassel som älskar att bada började direkt springa ner mot sjön men fick hejda sig då vi faktiskt skulle äta mackor först.

Sen bytte vi om till badkläder och badade fast solen inte sken och det var halvt storm och vågor på sjön. Fredrik följde med och kastade pinnar till Trassel som hon kunde simma efter. Pixel vågar inte bada stackaren så han var mest på land och gnydde :(

När vi kom upp samlade vi stenar som vi skulle måla. Elin har skapat Facebook-gruppen Sweden Rocks – Sverigestenar som går ut på att man hittar en sten som nån målat, gömmer den på nytt eller behåller den men då behöver (jobbigt måste alltså haha!) man måla en ny sten som man gömmer. Det här fanns i Swansea och tror det finns många ställen i världen.

Vi blev inte klara med våra stenar igår men kom en bit på vägen. Evelina gjorde en som det står ”♥ fjällen” på som nån av oss ska ställa uppe på Åreskutan när vi ska dit i augusti. Jag ska fotografera hennes systers bröllop i Ottsjö utanför Åre nämligen.

Runt 22:30-tiden gick vi ner till bryggan igen och tog en nattdopp alla fyra och det var så skönt! Alldeles knäpptyst, vindstilla och varmt i vattnet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.