Livet

Att tvinga sig

Jag är en sån person som gärna hoppar på allt som jag blir erbjuden. Födelsedgasfest nästa helg? Visst! Funktionärsarbete, inga problem. Fota två 300 kvm hus på raken? Sure!

Allt verkar vara en bra idé i början. Men sen när jag ska utföra det.. då kommer ångesten. Min energi varierar så kraftigt från dag till dag beroende på vad jag gjort, vilka jag träffat etc. Så det händer ofta att jag bangar i sista stund för att jag inte ”pallar” eller hellre vill sova en timme extra eller nåt liknande. Men, jag har faktiskt blivit lite bättre på att tvinga mig. En liten parentes bara.. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hannah 27 oktober, 2014 at 17:58

    Det där låter precis som jag. :P

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.