Spartan camp 2014, Träning

Spartan camp so far

Måndagar och torsdagar är heliga. Då åker jag till Motala och kör crosstrainingpass på Spartan hälsoverkstad som är ett crossfit-liknande gym med kettlebells, stänger, räcken m.m.

Upphopp, burpees, wall balls, armhävningar, pressar, knäböj.. You name it. Allt i ett sjuhelsikes tempo. Jag har ALLTID träningsvärk dagen efter ett pass. Det är perfekt träning för mig som i mångt och mycket behöver öva upp min grundstyrka igen efter en inaktiv sommar. Ingen idé att börja knäböja eller marka tungt om jag knappt orkar göra armhävningar menar jag.

I torsdags visste jag att det skulle vara ett testpass och att det skulle bli maximal ansträngning, så jag skippade passet eftersom min rygg verkligen gjorde ont. Bättre att stå över ett pass än att träna ett pass för mycket kände jag, även om det sved.

På passet i måndags skulle vi köra fem varv av 6 burpees, 12 KB-pressar, 18 knäböjar (med en satans medicinboll i famnen), 24 armhävningar, 30 ryggresningar och 36 mountainclimbers. Armhävningarna var tuffast då vi skulle göra 24 st i stöten. Tänk er en T-rex göra armhävningar, där har ni mig. På sista varvet kämpade jag för kung och fosterland, och en tjej som var klar med sina fem varv peppade mig och gjorde armhävningar bredvid mig och hjälpte mig att räkna. DET är fanimej träningsglädje. Kärlek liksom ♥

373967_2690713340864_1047398875_32792940_255209472_n

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rund är också en form! 25 oktober, 2014 at 11:15

  Galet tufft pass! Du är grym! :-)
  Kram M

  • Reply dessi 5 november, 2014 at 09:49

   Gulle! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.