Livet

Bland fåglar & getter

Igårkväll var jag och darling på bio. Vi såg Mission Impossible – Ghost Protocol. Jag gillar Mission Impossible-filmerna och speciellt ögongodiset Tom Cruise! Vi kom inte hem förrän klockan 00 igår och då somnade jag väldigt gott.

Mamma kom hit vid lunchtid idag och med sig hade hon en liten present – ett armbandsur! Jag har inte haft en klocka på många år men jag har ändå velat ha en utan att ha hittat någon som är snygg. Den här var spot on!

Vi tog också en lång skön skogspromenad bland fåglar och getter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Smith 29 januari, 2012 at 16:23

    Klocka helt i min smak! Snygg! :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.