Livet

5:e februari

Tycker det är SÅ svårt att blogga när det gäller vardag nuförtiden. Har haft en ganska normal vecka hittills, lite småtråkig faktiskt. Den började däremot bra med del 2 av mekkursen tillsammans med några tjejer från Mera Lera MTB’s tjejgrupp. Vi lärde oss att laga och byta kedja, och det var SÅ kul! Tog inga bilder pga ville vara mer närvarande, men jag fick med mig en bit av Katjas gamla kedja som en liten souvenir/hemläxa ;)

Igår var Fredrik och jag på bio och såg 1917. En väldigt känslosam och fin och hemsk film. Jag var tvungen att sitta kvar långt in på eftertexterna för att reflektera över vad jag sett. Vi båda blev tagna.. Se den!

Jag har verkligen kommit igång med bostadsfotograferingen efter den helt döda perioden i december. Jag gillar att ha mycket fritid, men ofrivillig fritid är inte helt kul så jag är glad att ha att göra. Här står jag i hissen med min nya mast som jag använder när jag fotar hus på utsidan. Man kan komma upp med kameran några meter och få ett väldigt fint perspektiv med lite omgivningar runt omkring om man vill.

Dagens enda fotografering bjöd på en fin trerums-lägenhet i stan. Den tog en timme att fotografera..

Sen blev jag hungrig och åkte förbi Lanemo för att köpa en räksallad. Deras parmesan/vitlök-dressing är sjuuuukt god!

Kom hem innan mörkret föll och kunde fota salladen i ljuset från köksfönstret.

Sent ikväll drog jag till Campushallen och tränade styrka i en timme. Det var inte så mycket folk men fler nybörjare än vad jag brukar se. Kände mig brutal som tog 22,5 kg-stången till militärpress. Brukar pressa med 20 kg.

Imorgon har jag två fotograferingar; en frisersalong som ska säljas och en lägenhet i Vallastaden.

Nu på fredag spelar pappas och min favorit John Prine i konserthuset i Gävle. Vi ska dit! Pappa spelade väldigt mycket av Prine när jag växte upp, och förr förra året fick jag upp ögonen för honom själv. Jag blev sååå förälskad i hans musik att jag reste till Toronto i december 2018 för att se honom live. Kolla inlägget om det här!

Jag oroar mig dock liiite för att köra i 4 timmar till Gävle, bli helt stoked och känslosam under konserten och sen köra hem igen i 4 timmar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.