Löpning

Blir inte klok på LOK

Är övertygad om att det var jordnötssmöret som inte var helt bra för när jag fått ut allt mådde jag som vanligt igen. Det var också det sista jag åt för dagen ca 2-3 timmar innan det startade. Men det tog ett tag innan jag förstod varför jag mådde som jag gjorde och ville inte riskera att spy eller smitta någon på jobbet.

Ikväll är Fredrik på after work så jag tog bilen bort till Vidingsjö för att kriga i LOK-milen igen. Har fått dille på just den milen. Kanske för att den är så jobbig? Jag vill liksom besegra den.

Mötte Cecilia Kleist i spåret. Hoppade högt för hon kom så snabbt. Cecilia är en riktigt duktig löpare och vinner ungefär alla tävlingar som går i trakterna. Springer för Akele gör hon också.

Den här gången kändes det om möjligt ännu jobbigare än i förrgår. Det här med att springa utan kolhydrater går inget vidare faktiskt. Det får mig att bara vilja binge:a kolhydrater för att orka. Jag köpte juice från Brämhults på hemvägen och ungefär tre kilo yoghurt.

Innan jag började springa tog jag en ny bild till headern här på bloggen. Jag fick idén för två dagar sedan och jag valde prylar som jag tyckte presenterade mig. Det råkade bli nästan bara tränings- och kostrelaterade saker :) Uppdatera sidan om du inte ser någon ny bild.

Medaljerna som ligger där är de medaljer som betyder något för mig. Jag har totalt genomfört 18 st lopp. Det är ju så kul! Rydssprånget var mitt första lopp och jag sprang 2,5 km i elljusspåret 2009. Kanallöpet är ett halvmarathon som jag sprang våren 2010. Göteborgsvarvet sprang jag i år och såklart medaljen från Berlin Inlines Marathon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.