Livet

Bra start på dagen

Vårt avlopp har strulat en tid. Imorse var det värsta hittills. När Fredrik gick upp astidigt och började duscha så bubblade det JÄTTEHÖGT nere i vasken i köket som ligger under vårt sovrum. Alltså det lät som att grannen hade fest och spelade eurodisco. Hörde skiten loud and clear trots att jag sover med öronproppar. Bra start på dagen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Petra 17 februari, 2019 at 11:08

  Öronproppar är helt underbart. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt som helst att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst.

  Ibland får jag dock lite ont i öronen av propparna. Du råkar inte har något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

  • Reply dessi 17 februari, 2019 at 11:16

   Härligt utlägg om öronproppar! :D Jag använder små från Apoteket, men de skaver ofta på morgonen. Har inte provat mig fram så mycket hittills, men nu blev jag sugen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.