Livet

Torsdag den 14:e feb

Började dagen med att åka till Mjölby och fota en stor villa! Det tog ca två timmar och när det var klart hämtade jag Fredrik på jobbet i Linkan. Gillar att han kan vara lite flexibel med jobbtiderna och sluta tidigare och fortsätta jobba hemifrån.

Vi åkte hem och värmde på mat från igår och gjorde hallongrottor. Så jävla gott!

Jag gillar symmetri när jag fotar hus. Det bjuder in till att fota rum och fasader rakt på istället för i vinkel, och det tycker jag är snyggt! Och såklart gamla trägolv, spröjsade fönster och gött ljusinsläpp som i det här rummet.

Degen är så god! Mördeg är ju grunden till många småkakor, en vacker dag ska jag variera mig och göra andra kakor :)

Vi försökte göra hålen till sylten formade som hjärtan <3

Kakorna blev inte lika bra som sist. Vet inte om vi hade i för mycket smör i förhållande till mjöl men vi följde receptet. De flöt liksom ut på plåten.. Anyhow smakade dom ju helvetiskt gott så utseendet quittar la!

Sen åt vi mat!

Jag försöker få upp mitt järnvärde genom att äta kycklinglever ihop med C-vitaminrika grönsaker som brysselkål och morot. Jag har ätit mycket vegetariskt den senaste tiden och har fått symptom på järnbrist.

I den här levergrytan har vi bytt ut grädde mot matbas av havre från Garant. Är precis lika gott som grädde och då ljuger jag inte ens!

Efter maten satt jag och redigerade bilderna från dagens husfotojobb en stund, och så drog jag till Campushallen och köttade 45 min spinning med Carro. 45 min gick i ett nafs och jag tog ut mig hårt. Pulsen toppade på 201 slag under passet vilket är 93% av maxpuls. Ökade min VO2-max (aka syreupptagningsförmåga) med ett par snäpp enligt Garmin också!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.